پیک خبری 17، علوم زمین، کارآفرینی و تولید ثروت

1397/07/18 تعداد بازدید: 2746
print

توسط: محبوبه پرورش

نخستین کارگاه از مجموعه کارگاه‌های مقدماتی رویداد استارت آپی علوم زمین، دوشنبه، یازدهم تیرماه با عنوان علوم زمین، کارآفرینی و تولید ثروت، در محل تالار سعادت دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد. این کارگاه به همت اداره کل زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال‌شرق و گروه زمین‌شناسی دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد با حضور اساتید، پژوهشگران، نمایندگان صنعت و معدن و دانش‌آموختگان و دانشجویان مرتبط با حوزه علوم زمین برگزار گردید.
در این مراسم، دکتر مقیمی، رئیس دانشکده علوم ضمن خوش آمدگویی به اهمیت علوم زمین در توسعه کشور اشاره کردند. سپس دکتر همام، مدیر گروه زمین‌شناسی به ارائه توضیحاتی در خصوص فعالیت‌ها و امکانات بخش زمین‌شناسی دانشکده پرداختند. در ادامه دکتر طاهری ضرورت برگزاری رویداد استارت آپی علوم زمین، اهداف و دستاوردهای مورد انتظار را بیان فرمودند.
سخنران اول این کارگاه در موضوع "ظرفیت‌‌های علوم زمین در تولید ثروت و اشتغال" به ایراد سخنرانی پرداختند. دکتر سعادت پس از بیان ظرفیت بالای دانش زمین‌شناسی و ارتباط آن با دیگر علوم و معرفی علوم بین رشته‌ای با کاربرد بالا، به بررسی وضع موجود دانش زمین‌شناسی پرداختند و راهکارهای ارزنده‌ای ارائه نمودند.
سخنران دوم این کارگاه، دکتر مباشری عضو هیئت علمی و ریاست دانشگاه خاوران، با ارائه دستاوردهای خود در حوزه سنجش از دور بر این موضوع که کارهای بزرگ از ایده‌های به ظاهر کوچک آغاز و راه‌اندازی می‌شوند، تأکید کردند. ایشان با ارائه خدمات فنی و مهندسی مبتنی بر داده‌های ماهواره‌ای در داخل و خارج از کشور به ظرفیت گسترده‌ این حوزه در ثروت آفرینی و بهبود امور اشاره داشتند.
مهندس هادیان فعال اقتصادی و رئیس هلدینگ کیان کاوان، در فضایی صمیمی و با بیانی گیرا و جذاب به تجربیات خود در ورود محیط کار پرداختند و راهبردها و نکات بسیار کاربردی و با ارزشی را برای جوانان گوشزد کردند. ایشان با بیان برخی تجربیات کارآفرینی خود و چالش‌هایی که با آن مواجه بودند جوانان را در جریان سختی‌های کار و ضرورت اراده مصمم و سخت‌کوشی دعوت نمودند.
در ادامه دکتر حافظی، عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد، این کارگاه را آغاز راه دانستند و بر ورود دانشجویان زمین‌شناسی به عرصه تأکید نمودند. این کارگاه با اهداء لوح و هدایای سخنرانان به پایان رسید.
از مهم‌ترین نقاط قوت این کارگاه، جلب حضور جوانان و دانش‌آموختگان دانشگاهی (حضور حدود 120 نفر) بود که خود می‌تواند نوید دهنده و ضامن برگزاری پر شور رویداد استارت آپی علوم زمین در آبان ماه باشد.
 
 
پیام ها:

loader
لینک های تصویری