خورشید مشرق 22، زمین شناسی و معدن در اخبار جهانی

1398/10/21 تعداد بازدید: 1811
print
خورشید مشرق 22، زمین شناسی و معدن در اخبار جهانی

گردآوری: مهدی آزادی


افزایش صادرات الکترود گرافیتی چین در 10 ماهه اول سال میلادی علیرغم کاهش تولید

به گزارش استیل مینت بازار الکترود گرافیتی چین همچنان با شکاف میان عرضه و تقاضا مواجه است و ضعف ظرفیت تولید، بسیار فراتر از میزان مصرف صنایع پایین دست است و عدم تعادل بین عرضه و تقاضا کاملاً شدید و مشهود است. صادرات الکترود گرافیتی چین در ماه اوت 34 درصد نسبت به ژولای افت کرد و به 34 هزار و 141 تن رسید. با این حال، صادرات در ماه سپتامبر به میزان قابل توجهی افزایش یافت و رشد 38 درصدی نسبت به اوت داشت و به سطح 47 هزار و 235 تن رسید. با توجه به صادرات گسترده در ماه سپتامبر، شکاف موجود در بازارهای خارجی تا حدی برطرف شد اما نیاز داخلی منجر به کاهش 44 درصدی صادرات الکترود در ماه اکتبر شد و حجم صادرات را به 26 هزار و 647 تن رساند. چین اصلی ترین صادرکننده الکترود گرافیتی است اما با وجود توزیع مداوم ظرفیت تولید الکترود گرافیتی در بازار داخلی، رقابت به طور فزاینده در بازارهای جهانی شدت یافت. در 10 ماهه اول سال (ژانویه و اکتبر) صادرات الکترود گرافیتی چین 330 هزار تن بود درحالی که در مدت مشابه سال قبل صادرات 280 هزار تن بوده است.

https://www.steelmint.com/news/chinas-graphite-electrode-manufacturers-opt-for-production-cuts-amid-weak-demand-142460

 

سرمایه گذاری ترکیه در آفریقا

به گزارش متالبولیتن، هلدینگ Tosyali ترکیه به عنوان یکی از غولهای فولادی جهان، امسال بزرگترین کارخانه آهن اسنفجی در الجزایر را افتتاح می کند. این پروژه ظرفیت سالانه 5/2 میلیون تنی داشته و باعث آغاز صادرات میلگرد از الجزایر می‌شود. این هلدینگ ترکیه ای اعلام داشته همچنان به‌سرمایه‌گذاری در آفریقا ادامه می‌دهد و در همین راستا انتظار دارد پروژه معدنکاری و فولادسازی Angola Kassinga که در دهه 1970 به حالت تعلیق درآمده بود در سال 2020 به بهره‌برداری برسد. قرارداد این پروژه نیز میان هلدینگ  Tosyali ترکیه و رئیس جمهور این کشور به امضا رسیده است. پیش بینی می‌شود این پروژه در مرحله نخست حدود 1000 شغل ایجاد کند و در ماه نخست سال 2020 عملیاتی گردد. این پروژه قرار است در 4 فاز به اتمام برسد.

https://www.metalbulletin.com/Article/3838730/Turkeys-Tosyali-to-invest-in-steel-plant-in-Senegal.html

 

افزایش تولید سالیانه روی در هند

شرکت Indian Hindustan Zinc هند (HZL) که دومین تولیدکننده روی جهان شناخته می‌شود اعلام کرد که یک برنامه سرمایه گذاری برای افزایش تولید سالیانه روی از 800 هزار تن به 5/1 میلیون تن را در 5 سال آینده آغاز کرده است. این شرکت برنامه ریزی کرده که افزایش ظرفیت در دو مرحله عملیاتی گردد. در مرحله اول قرار است تولید در دو یا سه سال آینده به 35/1 میلیون تن برسد که عملیاتی شدن این برنامه نیازمند یک میلیارد دلار سرمایه است. حال انتظار می‌رود که این شرکت هندی در سه ماهه منتهی به مارس سال آینده به ظرفیت تولید 2/1 میلیون تن برسد.

https://www.hzlindia.com/home/

 

پالادیوم رکورد طلا را شکست 

تحلیلگران بین‌المللی پیش‌بینی می‌کنند که قیمت جهانی پالادیوم به زودی رکوردهای جدیدی را ثبت خواهد کرد. قیمت هر اونس پالادیوم به تازگی به رکورد 1841 دلاری رسیده و این یک رکورد جدید برای این فلز گران‌بها به شمار می‌رود. پالادیوم تنها فلز گران بهایی است که روند سریع رشد قیمتی را نسبت به سایر فلزات گرانبها و صنعتی تجربه کرده است. قیمت پالادیوم از ابتدای امسال تاکنون 60 درصد رشد داشته است. تحلیلگران پیش بینی می‌کنند که روند صعودی قیمت پالادیوم در سال 2020 نیز ادامه خواهد یافت و این فلز گرانبها رکوردهای جدیدی را ثبت خواهد کرد. بارت ملک تحلیلگر ارشد مؤسسه تی دی اس در این باره گفت: جای تعجبی نیست که عملکرد قیمتی پالادیوم در ماه‌های آینده خوب باشد. تصور می‌کنیم که قیمت هر اونس پالادیوم تا سه ماه پایانی 2020 به بیش از 2000 دلار خواهد رسید. تحلیلگران بین المللی بر این باورند که علت اصلی افزایش چشمگیر قیمت پالادیوم، مربوط به نیروهای ساختاری عرضه و تقاضا است. بخش عمده تقاضای پالادیوم از صنعت خودروسازی جهان است. روند صعودی تقاضا به حدی است که ظرفیت جدید تولید پالادیوم قادر به تأمین آن نیست. مؤسسه تی دی اس پیش‌بینی می‌کند که بازار جهانی پالادیوم طی سال‌های 2020 و 2021 با کسری شدید تولید و عرضه روبرو خواهد شد.

https://www.kitco.com/news/2019-11-28/This-metal-will-hit-2-000-before-gold-does-analysts.html

 

بازدید گروه 30 نفره از گردشگران اسپانیایی از معدن فیروزه نیشابور

به گزارش معدن نیوز، سرپرست این گروه در حاشیه این بازدید در اواسط مهرماه سال جاری گفت: پیش از این نیز به ایران سفر و از شیراز و اصفهان دیدن کرده‌ام. احمد عزالدین که یک اسپانیایی لبنانی الاصل است افزود: در این سفر 9 روزه از مشهد، نیشابور، فیروزه، زنجان، تبریز و اردبیل دیدن می‌کنیم و از مرز آستارا از ایران خارج خواهیم شد. یکی دیگر از بازدیدکنندگان معدن فیروزه گفت: این دومین بار است که به ایران سفر می‌کنم و در هر سفر با جذابیت‌های جدیدی از ایران آشنا می‌شوم. پِدرو ایگناسیو مارتینز افزود: قدمت معدن فیروزه شگفت‌آور است و حتماً در بازگشت به دوستانم توصیه می‌کنم که از این معدن دیدن کنند. معدن فیروزه نیشابور هفت هزار سال قدمت دارد و در سال 1393 به عنوان معدن گردشگری ایران معرفی شد. مسئولیت این معدن بر عهده شرکت تعاونی معدن فیروزه است که سهامداران آن تعدادی از روستائیان معدن فیروزه و ساکنان این شهر هستند. هم اکنون 9 کشور دنیا معدن فیروزه دارند اما با کیفیت‌ترین و مرغوب‌ترین فیروزه جهان متعلق به معدن فیروزه شهرستان فیروزه ایران است. مرکز شهرستان 42 هزار نفری فیروزه در 152 کیلومتری غرب مشهد واقع است.

 

http://www.madannews.com/News/432259/

 

کسب جایگاه برتر سازمان زمین‌شناسی در حوزه شاخص‌های عمومی و اختصاصی وزارت صمت سال 97

سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات ‌معدنی کشور در ارزیابی عملکرد شاخص‌های عمومی و اختصاصی سال 97، به عنوان دستگاه برتر در وزارت صنعت، معدن و تجارت شناخته شد. این سازمان با کسب 613.5 امتیاز از سقف 1000 امتیاز در شاخص‌های عمومی به پیشرفت چشمگیر 39.50 درصدی نسبت به سال گذشته نائل شده و با کسب 962.5 امتیاز از مجموع 1000 امتیاز در شاخص‌های اختصاصی و رشد 6.3 درصدی به عنوان دستگاه برتر میان سازمان‌های وابسته وزارت صنعت، معدن و تجارت شناخته شد. گفتنی است، ارزیابی عملکرد دستگاه‌ های اجرایی در اجرای مواد 81 و 82 قانون مدیریت خدمات کشوری، هرساله توسط سازمان اداری و استخدامی کشور در قالب شاخص‌های عمومی و اختصاصی انجام می شود و نتایج ضمن ارائه به مراجع ذیربط از جمله ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی در جشنواره شهید رجایی ارائه خواهد شد. یادآور می‌شود، شاخص‌های عمومی به طور فراگیر طی بخشنامه‌ای هر ساله از جانب سازمان اداری و استخدامی کشور در قالب 7 محور اصلاح ساختار سازمانی، توسعه دولت الکترونیک، مدیریت سرمایه انسانی، شفافیت و مدیریت مالی، بهبود فضای کسب و کار و ارتقای بهره‌وری، ارتقای سلامت اداری، مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی و استقرار نظام مدیریت عملکرد به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ می‌شود. شاخص های اختصاصی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌ معدنی کشور از جمله شناسایی- پی‌جویی، اکتشاف عمومی و تفصیلی پتانسیل‌های معدنی کشور، تعداد نقشه زمین‌شناسی کاربردی در مقیاس‌های مختلف، تهیه نقشه‌های مهندسی و مخاطرات زمین‌شناختی (زلزله، ریزگرد، سیل، فرونشست، تغییرات اقلیم، دریایی‌ و...)، میزان برداشت‌های ژئوفیزیک هوایی، نمونه‌های آنالیز شده و پتانسیل‌یابی و ارزیابی ژئوپارک‌های ایران، به پیشنهاد دستگاه به تصویب سازمان اداری استخدامی کشور می رسد. شایان ذکر است؛ مستندات شاخص‌های عمومی و اختصاصی در پایان هر سال در سامانه جامع نظام مدیریت عملکرد (تسما) بارگذاری و توسط سازمان اداری و استخدامی کشور مورد پایش و ارزیابی قرار می گیرد.

http://www.madannews.com/fa/news/446604

پیام ها:

loader
لینک های تصویری