1397/07/18
تعداد بازدید: 2334
بیگمان همه انسانها به فراخور شکوفا نمودن استعدادهای خدادادی عرصههای متنوع و گوناگونی از توفیق را تجربه نمودهاند که میتواند به عنوان الگویی برای دیگران مطرح باشد. "عرصههای توفیق" فرصتی برای شناخت دلایل موفقیت و نه الزاماً انسانهای موفق است تا با تبیین هر چه بهتر این دلایل، زمینه برای استفاده دیگران فراهم شود. در این رابطه فصلنامه خورشید مشرق مرکز مشهد در هر شماره به بررسی موفقیتهای یک یا چند تن از همکاران خود میپردازد.
مهندس حسنعلی حسینزاده
حسنعلی حسینزاده، متولد 1348 است و تحصیلات مقدماتی خود را در شهرستان قوچان به پایان رسانده است. وی در آبان 1370، کار خود را در مدیریت زمینشناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال خاوری به عنوان راننده و با مدرک تحصیلی سوم دبیرستان آغاز کرد و در همان سال موفق به اخذ مدرک دیپلم شد. محیط کاری علمی و حضور همکاران خوب، سبب شد وی برای ادامه تحصیل انگیزه بیشتری پیدا کند و با پشتکار و تشویق همکاران موفق شد در سال 74 رشته کاردانی کامپیوتر، گرایش نرمافزار را در تهران ادامه دهد. آقای حسینزاده در همین زمان مسئولیت میز امانات کتابخانه سازمان زمینشناسی کشور را به مدت دو سال و نیم بر عهده داشت. وی پس از اتمام تحصیلات در نیمه دوم 76 به مشهد بازگشت و با نظر مدیر مرکز در حوزههای مختلف به ایفای وظایف خود پرداخت. مهمترین مسئولیتهای اجرایی وی: مسئول کتابخانه اداره کل زمینشناسی منطقه شمال شرق از سال 79-76، امین اموال مرکز مشهد از سال 93-78، مسئول تدارکات و کارپردازی و نظارت بر عملکرد شرکتهای خدماتی از سال 84-79، مسئول تدارکات و پشتیبانی و همکاری در برداشتهای صحرایی پروژه اکتشافات موادمعدنی خراسان جنوبی از سال 85-79. وی به دلیل حضور در مأموریتهای صحرایی به مباحث زمینشناسی علاقمند شد و در سال 84 در رشته کارشناسی زمینشناسی دانشگاه آزاد مشهد پذیرفته و در سال 88 دانشآموخته شد. وی که علاقه ی زیادی به ادامه تحصیل داشت در سال 92 کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه پیامنور تهران در رشته چینه فسیل به اتمام رساند و به عنوان الگویی از سخت کوشی برای کسب مدارج تحصیلی زبانزد همکاران خود شد.
مهندس حسینزاده در ادامه فعالیتهای خود، مسئولIT و فناوری اطلاعات و اتوماسیون اداری مرکز مشهد از سال 93-80 بوده و از نیمه دوم سال 92 تاکنون رئیس دفتر نمایندگی زمینشناسی استان خراسان شمالی است و تلاشهای بیوقفهای در این زمینه داشته که نتیجهی همکاری و تلاشهای وی با همکاران این اداره کل منجر به آغاز فصل جدیدی در مطالعات زمینشناختی و اکتشافی این استان، شده است. همچنین پیگیری تأمین اعتبار مصوبات سفر مقام معظم رهبری، شروع و ادامه پروژه عملیات ژئوفیزیک هوایی، برداشتهای حفاری اکتشافی و مطالعه پهنهی صفیآباد و پیگیری استفاده از منابع استانی جهت انجام پروژههای جدید، از دیگر فعالیتهای شاخص انجام شده در این استان میباشد که با پیگیریهای ایشان صورت گرفته است.
وی در مسیر پیشرفت خود از مهندس بهروزی و دکتر طاهری به عنوان حامیان و از مهندس قائمی به عنوان مشوق اصلی و راهنما سپاسگزار است.
مهمترین فعالیتهای علمی وی عبارتند از: همکاری در برداشت ژئوشیمی ایران مرکزی و مدار 35 و 36 درجه شمالی حد فاصل فریمان تا فیروزکوه (طرح چکها و چینیها)، همکاری در تهیه نقشههای زمینشناسی نیشابور، سیدآباد، سفیدسنگ، مشهد، خرو، قدمگاه، بار، شیروان، چلباش، اسپاخو و آمند، توتلی، غلامان، نقشه زمینشناسی یکپارچه و نقشه گسلهای استان خراسان شمالی در مقیاس 1:250000، کارشناس مسئول نقشه زمینشناسی دهنه اجاق، همکاری در برداشت های میدانی نقشه ژئوشیمی 1:100000 آمند، غزنین و پهنهی آکتشافی صفیآباد و نقشه زمینشناسی مهندسی 1:25000 بجنورد.
حسنعلی حسینزاده در نظر همکارانش فردی صادق، پرتلاش و سختکوش است که پیگیریهایش سبب پیشرفت فوقالعاده او در عرصه تحصیلی و اداری بوده است.