پیک خبری 14، در عرصه های توفیق

1396/11/03 تعداد بازدید: 2388
print
پیک خبری 14، در عرصه های توفیق

بی گمان همه انسان‌ها به فراخور شکوفا نمودن استعدادهای خدادادی عرصه های متنوع و گوناگونی از توفیق را تجربه نموده اند که می تواند به عنوان الگویی برای دیگران مطرح باشد. "عرصه‌های توفیق" فرصتی برای شناخت دلایل موفقیت و نه الزاماً انسان‌های موفق است تا با تبیین هر چه بهتر این دلایل، زمینه برای استفاده دیگران فراهم شود.

در این رابطه پیک خبری مرکز مشهد در هر شماره به بررسی موفقیت‌های یک یا چند تن از همکاران خود می پردازد.
 
 
مهندس محمدعلی اکرمی
محمد علی اکرمی متولد 1346در مشهد است. وی مدرک کارشناسی زمین شناسی خود را از دانشگاه فردوسی مشهد در سال1369 دریافت داشت و در سال 1373 کارشناسی ارشد پترولوژی را در دانشگاه تهران به پایان رساند.
در سال 1375 و پس از پذیرفته شدن در آزمون استخدامی، در سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق به عنوان کارشناس بخش زمین شناسی مشغول به کار شد. مطالعات سنگ‌شناسی، تهیه نقشه های زمین‌شناسی و مطالعات پژوهشی از مهم ترین محورهای کاری وی بوده است. از جمله مهم ترین فعالیت های وی می توان به این موارد اشاره نمود:
- نگارش "مطالب مطرح درباره افیولیت ها" سال 1377 (مشترک)
- نگارش "ویژگی‌های سنگ‌شناسی فعالیت های ماگمایی ترشیری منطقه شمال بلوک لوت" 79
- ترجمه کتاب "Enclaves and granite petrology" (انکلاوها و پترولوژی گرانیت)، انتشارات دانشگاه تهران، سال 1380 (مشترک)
- نگارش "طرح اکتشاف عمومی کانسار مس-طلای چاه زاغو" سال 1385 (مشترک)
- مشاوره پایان نامه‌های دانشجویان کارشناسی ارشد پترولوژی (دانشگاه های تهران، شاهرود، تربیت معلم و پژوهشکده علوم زمین) در زمینه های افیولیت، گرانیتوئید و واحدهای دگرگونه
- تهیه نقشه و گزارش برگه های زمین شناسی 1:100000 مناطق سلطان آباد، دیهوک، ده سلم، درگز، قهقهه، آبیز و همکاری در برگه های آیسک و چاهداشی (1383-1376)
- تهیه نقشه و گزارش برگه های زمین شناسی 1:25000 طرق، پایه، پیوه ژن، کاشمر، خلیل‌آباد، قاین، گرمک: (1395-1384)
- تهیه گزارش نقشه 1:250000 تربت حیدریه
- داوری مقالات متعدد با موضوع پترولوژی در همایش زمین شناسی بنیادی (1389) و نخستین کنگره ژوراسیک ایران و کشورهای هم‌جوار (1396)
- دریافت لوح تقدیر " کارشناس برتر" در سی و سومین گردهمایی علوم زمین (1393)
- مقالات: 
"بررسی پترولوژیکی توده گرانیتوئیدی تربت‌جام و هاله دگرگونی آن" در فصلنامه علوم زمین
Akrami, et. al. (2008)” Garnet bearing rhyolite from Deh-Salm area, Lut Block, Eastern Iran: anatexis of deep crustal rocks”, Miner Petrol, springer pub.
محمد علی اکرمی همچنین در طرح گرانیتوئیدهای استان خراسان رضوی فعالیت داشته و در حال حاضر عضو سازمان نظام مهندسی معدن خراسان رضوی نیز هست. 
وی از نظر همکارانش فردی آرام است که به مطالعه ی فردی اهمیت می دهد و رعایت اخلاق و دیسیپلین اداره از بارزترین ویژگی های او به شمار می رود. اطلاعات وی در مباحث پایه زمین شناسی و تجربه وی در مطالعات سنگ شناسی او را به یکی از برجسته ترین مشاوران علمی این اداره تبدیل کرده است.
با آرزوی موفقیت برای این همکار گرامی

 
نسرین سمائی
نسرین سمائی متولد 1354 در مشهد است. وی فعالیت‌ کاری خود را از سال 78 در آموزش دانشگاه پیام نور فریمان آغاز کرده و از سال 1382 تاکنون در اداره کل زمین شناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق، به عنوان کتابدار مشغول به کار است.
نسرین سمائی دیپلم خود را در سال 1372 گرفته و با علاقه و پشتکار، موفق شده است در سال 1393، مدرک کارشناسی علم اطلاعات و دانش شناسی (کتابداری) را اخذ نماید. 
وی در دوران فعالیت خود در اداره کل زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق موفق به کسب 6 لوح تقدیر از مدیر کل و معاون مرکز شده و در 12 همایش و کارگاه آموزشی شرکت کرده است. او همچنین 25 دوره آموزشی گذرانده و همواره به یادگیری و آزمودن راه‌های نو اشتیاق داشته است.
از مهم‌ترین فعالیت‌های وی می‌توان به ساماندهی کتاب‌های کتابخانه اداره کل مشهد (مطابق با استانداردهای روز)، بنانهادن و گسترش کتابخانه دیجیتالی، ساماندهی فضای کتابخانه و سالن مطالعه، راهبری نرم افزار تخصصی کتابخانه با امکان جستجو و شرکت در نمایشگاه‌های تخصصی خرید کتاب برای تکمیل کتاب‌های کتابخانه اشاره کرد. وی ضمن تعامل سازنده با کارشناسان و متخصصان مرکز، و تسلط کامل بر موجودی کتابخانه، تلاش مستمر در گسترده کردن زمینه‌های مطالعاتی این کتابخانه را در برنامه‌ی خود گنجانده است. ساماندهی مجلات، پایان نامه‌ها و کتاب‌های اهدایی از سایر فعالیت‌های وی می‌باشد.
وی در سال 1392 مقاله پژوهشی با عنوان "مزایا و مشکلات همکاری بین‌کتابخانه‌ای و اشتراک منابع" در ماهنامه ارتباط علمی (نما) ارائه کرده و در کنار فعالیت‌های رسمی خود، دو سال دبیر کارگروه ارتباطات، آموزش و اطلاع‌رسانی بوده و هم اکنون عضو کارگروه های توسعه‌ی فناوری و پایگاه اطلاع رسانی، مناسبت‌ها- نظم اداری و نشست های صمیمی است.
در سال 1393 و به دنبال افزایش فعالیت های کارگروه های این اداره کل،‌ مقرر شد فصلنامه‌ای داخلی با هدف انعکاس فعالیت کارگروه ها منتشر شود. سمائی از همان نخست وظیفه ی برگزاری جلسات هیئت تحریریه، گردآوری اطلاعات از افراد، تدوین و چاپ این فصلنامه را به عهده گرفت و تاکنون که این فصلنامه در روندی تکاملی، تمامی فعالیت‌های اداره را پوشش می دهد، ‌به خوبی از عهده این کار مهم برآمده است. وی هم اکنون دست‌اندرکار گردآوری مقالات ارائه شده‌ی همکاران در سال‌های 94 و 95 برای انتشار در مجموعه‌ی پژوهشنامه این اداره کل است که طبق تصمیمات گرفته شده، این کار سالیانه ادامه خواهد داشت.
نسرین سمائی از نظر همکارانش، فردی سخت‌کوش و پیگیر است که با آرامش و جدیت هدف خود را دنبال می‌کند. او فردی است که بدون چشم داشت فردی، هر چه در توان دارد برای ارتقاء حوزه کاری، انجام می‌دهد.
با آرزوی موفقیت و به‌روزی برای این همکار گرامی
پیام ها:

loader
آخرین اخبار
لینک های تصویری