پیک خبری 7، در عرصه های توفیق

1396/03/31 تعداد بازدید: 3834
print
پیک خبری 7، در عرصه های توفیق

بی گمان همه انسان ها به فراخور شکوفا نمودن استعدادهای خدادادی عرصه های متنوع و گوناگونی از توفیق را تجربه نموده اند که می تواند به عنوان الگویی برای دیگران مطرح باشد. "عرصه های توفیق" فرصتی برای شناخت دلایل موفقیت و نه الزاماً انسان های موفق است تا با تبیین هر چه بهتر این دلایل زمینه برای استفاده دیگران فراهم شود.

در این رابطه پیک خبری مرکز مشهد در هر شماره به بررسی موفقیت یک چهره ی با سابقه و یک چهره نسبتاً جوان می پردازد.
مهندس نسترن شجاعی کاوه


دوره کارشناسی زمین شناسی را در نیمه دوم سال 1369 در دانشگاه فردوسی مشهد به پایان رساندم. در سال1370 به دلیل علاقمندی به انجام کار در زمینه تحصیلی به استخدام مدیریت زمین شناسی شمال خاوری در آمدم و با مطالعات پتروگرافی در پروژه های زمین شناس و اکتشافی همکاری نمودم. از سال 1383 که تصمیم به تاسیس موزه علوم زمین در مرکز مشهد گرفته شد، به عنوان مسئول بخش سنگ ها، کانی ها و جواهرات در موزه مشغول انجام وظیفه شدم. به این ترتیب هم در زمینه مطالعات پتروگرافی و هم در موزه به فعالیت مشغول بودم. در سال 1393 دوره کارشناسی ارشد در رشته پترولوژی را در دانشگاه فردوسی مشهد به پایان رساندم و اکنون کارشناس سیستماتیک سنگ ها و کانی ها در اداره موزه و مستندات علوم زمین در اداره کل زمین شناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق می باشم. در فاز توسعه موزه که پارک موزه علوم زمین به عنوان نخستین پارک موزه تخصصی علوم زمین در ایران مطرح شده است نیز در خدمت دیگر اعضای کارگروه پارک موزه می باشم. 
فعالیت های انجام شده:
- همکاری در تهیه نقشه های زمین شناسی و نیز پروژه های اکتشافی و مطالعه بیش از هشت هزار پلاک نازک سنگ شناسی
- ترجمه کتاب بافت های آتشفشانی
- ترجمه مقالات مرتبط با سنگ شناسی
- راه اندازی و تلاش در راهبری موزه علوم زمین مشهد که منجر به کسب رتبه موزه برتر کشوری در دو سال پی در پی از انجمن ایکوم ایران، در زمینه های "گردآوری" در سال 1392 و در زمینه " اعمال استاندارهای فنی و توسعه فیزیکی" در سال 1393 گردید.
- ترجمه متون در ارتباط با موزه و موزه داری 
- ارائه مقالاتی در ارتباط با سنگ شناسی و کانی شناسی 
- آموزش همکاران و نیز کارآموزان از مراکز دانشگاهی و دیگر مراکز سازمان
- شناسایی و معرفی کانی زینک رساسایت برای اولین بار در ایران به تجربه دریافتم که انجام موارد زیر به موفقیت و پیشرفت امور مختلف کمک می کنند:
- مطالعه و تحقیق و همچنین استفاده از تجربیات پیشکسوتان
- داشتن برنامه زمان بندی و همچنین تمرکز بر روی هدف 
- انجام ندادن چندکار مختلف به طور هم زمان و پرهیز از موازی کاری
- مستند سازی کارهای انجام شده
- پیگیری مجدانه اهداف مورد نظر
برای این همکار ارجمند موفقیت های بیشتر را آرزومندیم (پیک خبری)


مهندس حسین هادی زاده خادر
 
حسین هادی زاده خادر، متولد 1355 شهرستان طرقبه شاندیز می باشد. وی دانش آموخته کارشناسی ارشد زمین شناسی اقتصادی دانشگاه تبریز و دکتری زمین شناسی اقتصادی دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات تهران است.
ایشان از اسفند 1388 تاکنون در بخش اکتشاف با اداره کل زمین شناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق همکاری می نمایند.
به نظر ایشان مهمترین عواملی که باعث موفقیت افراد می گردد عبارتند از:
1. علاقه و پشتکار و بکارگیری تمام توان در جهت انجام کارها و اهمیت ندادن به قضاوت دیگران در مورد ارزش و اعتبار کار خود
2. در هر کار یا مسئولیتی که به عهده می گیرد این تفکر را در خود تقویت نماید که بایستی جزو بهترین ها باشد و برای بهترین شدن نهایت تلاش خود را انجام دهد.
3. مدیریت زمان، بدین معنی که برا ی همه لحظات خود برنامه داشتن و از زمان ها و فرصت ها به نحو احسن استفاده کردن
4. در هر کاری که شروع می کند دورنمای آن را بررسی نموده و هدف آن را سود رسانی به دیگران ولو بسیار اندک باشد. این تفکر باعث می شود که کار خود را درست انجام دهد و در نتیجه کیفیت کارها بالا خواهد رفت.
5. در طول مسیر زندگی، تلاش ها و کوشش های بزرگان و پیش کسوتان را ارج نهاده و به آنها احترام بگذارد و یادش باشد که بزرگان و پیش کسوتانی که اکنون پیر و فرسوده شده اند روزگاری جوانانی پرانرژی تر و با انگیزه تر از او بوده اند و چراغ های اولیه راه را آنها روشن نموده اند.
6. انسان ها با هر دیدگاه و هر طبقه اجتماعی، سازمانی، علمی و... که باشند همگی محترم هستند، بنابراین اگر توقع دارد که به او احترام بگذارند خود نیز بایستی در این راه پیشقدم باشد.

برای این همکار ارجمند موفقیت در عرصه های بیشتری را آرزومندیم (پیک خبری)
پیام ها:

loader
لینک های تصویری