پیک خبری 12، همکاری های برون سازمانی

1396/04/24 تعداد بازدید: 4402
print
پیک خبری 12، همکاری های برون سازمانی

اداره کل زمین شناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق با هدف ارتقاء کمی و کیفی فعالیت های در دست انجام، همکاری با دستگاه های اجرایی مرتبط، تبادل تجربیات و هم‌افزایی هر چه بیشتر در تسریع حصول به اهداف تبیین شده، همکاری های برون سازمانی را در دستور کار خود قرار داده است. آنچه در ذیل به آن اشاره می شود، بخشی از این فعالیت‌ها است که جهت آگاهی خوانندگان ارائه می شود:


همکاری با ادارات کل استاندارد و میراث فرهنگی و گردشگری استان در تهیه ی استانداردهای مرتبط با نمونه های معدنی
توسط: سحرناز تاج‌بخش
اداره کل زمین شناسی و اکتشافات معدنی در راستای پاسخ به نیازهای فنی و اجرایی دستگاه‌های مرتبط و نیز توسعه حوزه‌ی اثربخشی علوم زمین،‌ با برقراری ارتباط بین ادارات کل استاندارد و میراث فرهنگی استان، فضای جدیدی را در همکاری‌های برون سازمانی شکل داده است. این همکاری‌ها و حضور کارشناسانی از این اداره کل در انتهای سال 1395، منجر به تهیه‌ی استانداردهای ملی تراش فیروزه و تراش ظروف سنگی شد. استانداردهای یادشده روش کار مناسب و صحیح تراش فیروزه و تراش دیزی سنگی است و برای کلیه هنرمندان و صنعتگران این رشته‌ها قابل استناد خواهد بود.
در این همکاری‌های برون سازمانی، با تشکیل جلسات متعدد کارشناسی از کمیسیون فنی تدوین استاندارد، اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری، نمایندگان اداره کل استاندارد،  ‌اداره کل زمین شناسی و همچنین افراد صاحب نظر، هنرمند و دست اندر کاران صنایع فوق، مباحث و وجوه مختلف تدوین استاندارد در هر موضوع را بررسی و تصحیح و تکمیل نمودند تا متن پیش نویس تهیه شده و با نظر کلیه اعضا، در نهایت با تشکیل کمیته‌ی ملی، به تایید نهایی برسد.
در این فرآیند، گردآوری مطالب مرتبط، انجام آزمایش‌های شیمیایی و در نهایت ارائه توضیحات لازم از طرف نمایندگان این اداره کل انجام می شود. موضوعاتی که در تدوین استاندارد به این اداره رجوع می شود، مواردی است که مطالعات زمین شناسی در آنها ضرورت دارد. تعریف‌ها، خواستگاه مواد اولیه، ویژگی‌ها و ترکیب این مواد، موارد مهمی است که در تدوین استاندارد باید مورد نظر قرار گیرد.
اهمیت این دسته از فعالیت‌های برون سازمانی،‌ علاوه بر ایجاد ارتباط کاری بین کارشناسان و صاحب‌نظران هر رشته، از ابعاد دیگر نیز حائز اهمیت است. از جمله این موارد می‌توان به ایفای نقش سازمان در راهنمایی اصولی و علمی در تهیه پاره ای استانداردها که مواد اولیه آن مواد معدنی است و یا به طرق گوناگون با مواد معدنی سر و کار دارد، اشاره کرد. 
در حال حاضر این همکاری‌ها برای تهیه‌ی استانداردهای مشابه ادامه دارد و امید است با کسب تجربه‌های اینچنین، شعاع تاثیرگذاری سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی روز به رو بیشتر و پررنگ تر شود.
 
پیام ها:

loader
لینک های تصویری