اخبار

1397/02/26 تعداد بازدید: 3557
print

 اخبار رویداد استارت آپی علوم زمین

 

  • برگزاری موفق پیش رویداد استارت آپی علوم زمین در قالب دومین کارگاه مقدماتی 

دومین کارگاه آموزشی رویداد استارت آپی علوم زمین بعنوان دومین پیش رویداد استارت آپی در تاریخ 97/7/11 در محل سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور مشهد و با حضور تعدادی از دانشجویان و دانش آموختگان رشته های علوم زمین، اساتید دانشگاه های مشهد و شرکت های معدنی، همچنین تیم های صاحب  ایده در حوزه علوم زمین به همت اداره کل زمین شناسی منطقه شمال شرق و گروه زمین شناسی دانشگاه پیام نور مشهد برگزار شد.

در ابتدای این کارگاه دکتر نژاد علی، رئیس دانشگاه پیام نور منطقه ۹ کشور و رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی، ضمن خوشامدگویی به حضار به تغییر رویکردهای جامعه مدنی منطبق بر نیازهای روز اشاره کرد و بر این نکته تأکید کرد که در حال حاضر نقش آفرینی و به میدان آمدن جوانان در عرصه علم و تولید ثروت؛ نیاز اصلی کشور است.

در ادامه دکتر مظلومی بجستانی، مدیر گروه زمین شناسی دانشگاه پیام نور مشهد نیز ضمن عرض خیر مقدم، روند اجرایی برگزاری رویداد استارت آپی علوم زمین را توضیح داد و به ضرورت برگزاری کارگاه های مقدماتی و نیز رویداد استارت آپی علوم زمین به عنوان مکمل آموزه های دانشگاهی به منظور ارتباط نزدیک تر دانش آموختگان با حوزه های تجربی و کارآفرینی اشاره کردند.

سخنران بعدی خانم مهندس اسلامی، مدیر عامل شرکت کیهان کاوان کوشا بود. خانم اسلامی با بیانی شیوا تحت عنوان "شتابدهی در توسعه ایده ها و ایجاد فرصت ها با تکنیک‌های شبکه سازی" ضمن اشاره به تجربیات خود، فضای فکری مناسبی را میان شرکت کنندگان ایجاد کرد و نکات مهمی را در رابطه با شناخت فرصت ها و روند شبکه سازی مطرح نمود.

در ادامه مهندس جاهدی، کارشناس ارشد کارآفرینی و رئیس دبیرخانه کسب و کارهای نوپای استان خراسان رضوی با ارائه مثال هایی از کسب و کارهای موفق استارت آپی در سراسر دنیا به تشریح ارکان راه اندازی یک استارت آپ پرداخت و رویکردهای مختلف آن را جهت حاضرین تبیین نمود.

در بخش پایانی این کارگاه، دکتر ناصر حافظی مقدس، عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص اشتغال پایدار در علوم زمین و مهارت های مورد نیاز به ارائه مطلب پرداخت. ایشان تسلط بر دانش پایه را در راه اندازی یک کسب و کار موفق در حوزه علوم زمین را امری اجتناب ناپذیر دانست و به مسائل و مشکلات موجود در راه اندازی کسب و کار در حوزه تخصصی زمین شناسی و سایر علوم مرتبط پرداخت.

دکتر طاهری، مدیر کل زمین شناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق نیز ضمن تاکید بر بکارگیری و تعمیق بر مطالب ارائه شده توسط اساتید کارگاه، از میزبانی دانشگاه پیام نور مشهد و حضور صاحبنظران و اساتید محترم قدردانی نمود.

در پایان شرکت کنندگان در کارگاه، از نمایشگاه جنبی "دست سازه های سنگی" که یک کار موفق در حوزه فرآوری و هنری مصنوعات سنگی می باشد، بازدید کردند.

دراین پیش رویداد افزون بر دانشجویان، دانش آموختگان و تعدادی اعضای هیئت علمی دانشگاه های مشهد، حجت الاسلام جباریان، رئیس دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام نور و سرکار خانم دکتر ضیائی، رئیس محترم پیام نور مشهد نیز در بخش هایی از کارگاه حضور یافتند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

  • نشست صمیمی فارغ التحصیلان و صاحبان ایده در حوزه علوم زمین با حضور مدیرکل زمین شناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق

نشستی با محتوای طرح چالش های موجود در امر اشتغال فارغ التحصیلان علوم زمین و ارائه راهکارها و پیشنهادات؛ روز یکشنبه، 25 شهریور ماه 97 در محل آمفی تئاتر اداره کل زمین شناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق برگزار شد. 

این جلسه از سری مجموعه های پیش رویداد استارت آپی علوم زمین با حضور جمعی از دانشجویان و فارغ التحصیلان زمین شناسی و علوم وابسته برگزار گردید.

در آغاز دکتر طاهری مدیر کل زمین شناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق، ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین، جایگاه سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی را در بدنه دولت، رسالت و عملکرد این مجموعه  و اثر گذاری آن را در بخش های مختلف و نیز فعال سازی بخش خصوصی بیان کردند.

سپس مهندس بنایی، مدیر روابط عمومی مرکز شتابدهنده کسب و کار فردوسی، ضمن معرفی نحوه فعالیت شتابدهنده، عوامل مؤثر در موفقیت استارت آپ ها و کسب و کارهای نوپا را به اجمال مطرح کردند.

بخش اصلی و عمده این جلسه به طرح مطالبات و پیشنهادات فارغ التحصیلان و ارائه توضیحاتی در این رابطه اختصاص یافت که با تاثیر مثبت خود توانست زمینه استقبال بیش از پیش علاقمندان به این رویداد را فراهم آورد.

 
 
 
 
 

 
  • بازدید جمعی از فارغ التحصیلان و صاحبان ایده از مرکز شتابدهنده کسب و کار فردوسی

به همت اداره کل زمین شناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق و با حضور تعدادی از فارغ التحصیلان وصاحبان ایده رویداد استارت آپی علوم زمین، از مرکز شتابدهنده کسب و کار فردوسی که یکی از مجموعه های موفق و پویا در حوزه کارآفرینی است، بازدید بعمل آمد.

این بازدید که در تاریخ 19 شهریوره ماه با مشارکت 21 نفر از فارغ التحصیلان رشته ها و گرایش های مرتبط با علوم زمین انجام شد بر اساس نظرات شرکت کنندگان، به خوبی توانست در تنویر افکار ایشان به منظور ارائه ایده، نوآوری و تکاپوی دانش محور مؤثر واقع شود. در این بازدید شرکت کنندگان ضمن آشنایی با نحوه فعالیت شتابدهنده، با فضای کسب و کار و اهمیت کارگروهی آشنا شدند.

 

 


 
  • جلسه مشترک مدیرکل و کارشناسان اداره کل زمین شناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق با کارشناسان پارک علم و فنآوری استان خراسان رضوی حول محور رویداد استارت آپی علوم زمین

جلسه کارشناسی در خصوص رویداد استارت آپی علوم زمین با حضور آقای مهندس جاهدی، مدیر مرکز رشد ICT پارک علم و فناوری و مدیر کسب و کارهای نوپای استان و آقای مهندس اکبری کارشناس مرکز توانمندسازی کسب و کارهای نوپا، ساعت 11 روز سه شنبه، در محل اتاق مدیریت این اداره کل برگزار شد. 

در این جلسه، دکتر طاهری، مدیر کل زمین شناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق، ضمن معرفی فعالیت های اداره کل و اشاره به توانمندی های فنی و علمی کارشناسان این مرکز، فرآیند آغاز تا این مرحله از ورود به رویداد استارت آپی را تبیین کرد. 

مهندس جاهدی، مهمترین محورهای فعالیت پارک علم و فناوری استان را برقراری ارتباط دانشگاه و صنعت؛ تجاری سازی یافته های دانشگاهی و تبیین و توسعه فناوری خواندند. ایشان توسعه فناوری مبتنی بر کارآفرینی را یکی از مهمترین رسالت های حوزه کاری خود عنوان کردند. 

پس از معرفی و تبیین ظرفیت بالای علوم زمین در تولید ثروت در کشور توسط کارشناسان اداره کل، فعالیت های صورت گرفته در راستای برگزاری رویداد استارت آپی علوم زمین به استحضار رسید.

 

مهندس جاهدی ضمن پیشرو خواندن اداره کل زمین شناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق در این زمینه در استان و مؤثر دانستن اقدامات صورت گرفته؛ با ارائه پیشنهاداتی، علاقه مندی خود را مبنی بر همکاری و حمایت از برگزاری رویداد اعلام کردند.

 

 

 


 
  • برگزاری موفق کارگاه "علوم زمین، کارآفرینی و تولید ثروت" توسط اداره کل زمین شناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق و دانشگاه فردوسی مشهد

نخستین کارگاه از مجموعه کارگاه‌های مقدماتی رویداد استارت آپی علوم زمین، صبح امروز دوشنبه 11/4/97 در محل تالار سعادت دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد. این کارگاه به همت اداره کل زمین شناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق و گروه زمین شناسی دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد با حضور اساتید، پژوهشگران، نمایندگان صنعت و معدن و فارغ التحصیلان و دانشجویان مرتبط با حوزه علوم زمین برگزار گردید. 

در این مراسم پس از خوش آمدگویی دکتر مقیمی، رئیس دانشکده علوم؛ دکتر همام، مدیر گروه زمین شناسی به ارائه توضیحاتی در خصوص فعالیت‌ها و امکانات بخش زمین شناسی دانشکده پرداختند. در ادامه دکتر طاهری ضرورت برگزاری رویداد استارت آپی علوم زمین، اهداف و دستاوردهای مورد انتظار را بیان فرمودند.

سخنران اول این کارگاه در موضوع "ظرفیت ‌های علوم زمین در تولید ثروت و اشتغال" به ایراد سخنرانی پرداختند. دکتر سعادت پس از بیان ظرفیت بالای دانش زمین شناسی و ارتباط آن با دیگر علوم و معرفی علوم بین رشته‌ای پر کاربرد به بررسی وضع موجود دانش زمین شناسی پرداختند و رهنمودهای ارزنده‌ای را ارائه کردند.

سخنران دوم این کارگاه، دکتر مباشری، با ارائه دستاوردهای خود در حوزه سنجش از دور بر این موضوع که کارهای بزرگ از ایده های به ظاهر کوچک آغاز و راه اندازی می شوند، تأکید کردند. 

مهندس هادیان در فضایی صمیمی و با بیانی گیرا و جذاب به تجربیات خود در ورود محیط کار پرداختند و راهبردها و نکات بسیار کاربردی و با ارزشی را برای جوانان گوشزد کردند.

در ادامه دکتر حافظی، عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد، این کارگاه را آغاز راه دانستند و بر ورود دانشجویان زمین شناسی به عرصه تأکید کردند.

این کارگاه با اهداء لوح و جوایز سخنرانان به پایان رسید.

این فرآیند با هم افزایی هر چه بیشتر در ماه های آینده پیگیری و پس از برگزاری دو کارگاه آموزشی دیگر و در اوج فعالیت به رویداد استارت آپی علوم زمین ختم خواهد شد.

 

این کارگاه جوی از امید و پویایی در بین فارغ التحصیلان گرایش های مختلف زمین شناسی و معدن پدید آورد و انتظار می رود بتواند در آینده نقش مثبتی در تبیین فرهنگ کار و کارآفرینی داشته باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 
  • معافیت 100 درصدی حق بیمه استارت آپ ها

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: فعالیت‌های دانش‌بنیان از ضریب حقوق بیمه معاف و استارت‌آپ‌ها هم از معافیت ١٠٠ درصدی حق بیمه بهره‌مند می‌شوند.

نوربخش درباره مذاکرات با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز اظهار کرد: شرکت‌های استارت‌آپی که ثبت‌شده‌اند، می‌توانند تحت پوشش تامین اجتماعی قرار گیرند. بر این اساس و به منظور کمک به استارت آپ‌های ثبت شده، این کسب و کارهای نوپا و هیات مدیره آنها که سهام دارند از معافیت کامل حق بیمه برخوردار شوند.

 


 

  • اولین کارگاه از مجموعه آموزشی و اطلاع رسانی رویداد استارت آپی علوم زمین در دانشگاه فردوسی مشهد

پیرو مصوبات جلسه هماهنگی با اساتید محترم دانشگاه های مشهد؛ مقرر گردید تا پیش از رویداد اصلی استارت آپ علوم زمین؛ کارگاه های علوم زمین، کارآفرینی و تولید ثروت در بسته آموزشی مجزا در دانشگاه های مشهد برگزار گردد.

در همین ارتباط مدیر کل زمین شناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق از برگزاری اولین کارگاه در تاریخ 11 تیرماه 1397 در محل دانشگاه فردوسی مشهد خبر داد. این کارگاه در سه محور

- ظرفیت های علوم زمین در ثروت آفرینی و اشتغال

- روش ها و متون تجاری سازی ایده ها

-تجربیات کارآفرینان موفق

برگزار خواهد شد.

 

 

 

پیام ها:

loader
آخرین اخبار
لینک های تصویری