خورشید مشرق 20، نگرش کاربردی در پیشبرد اهداف سازمانی و پاسخ به نیازهای برون سازمانی

1398/04/14 تعداد بازدید: 2129
print
خورشید مشرق 20، نگرش کاربردی در پیشبرد اهداف سازمانی  و پاسخ به نیازهای برون سازمانی

 اداره کل زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق با هدف ارتقاء کمی و کیفی فعالیت‌های در دست انجام، همکاری با دستگاه‌های اجرایی مرتبط، تبادل تجربه‌ها و هم‌افزایی هر چه بیشتر در تسریع حصول به اهداف تبیین شده، همکاری‌های برون سازمانی را در دستور کار خود قرار داده است. آنچه در ذیل به آن اشاره می‌شود، بخشی از این فعالیت‌ها است که جهت آگاهی خوانندگان ارائه می‌شود:

 

نشست هم اندیشی مدیران شبکه آزمایشگاهی، فن‌آوری‌های راهبردی و نقش آن در فعالیت‌های آزمایشگاهی

توسط: سحرناز تاج‌بخش


روزهای سوم و چهارم اردیبهشت 1398 در مشهد، برای مدیران و نمایندگان آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی فن آوری‌های راهبردی، روزهایی پر از برنامه‌های متنوع و مفید بود. 

چنین نشست‌هایی به همت مسئولین شبکه آزمایشگاهی با فواصل زمانی مشخص در مراکز آزمایشگاهی، شهرهای مختلف اجرا می‌شود که هدف آن آشنایی نمایندگان اعضاء با فعالیت‌ها و امکانات آزمایشگاهی کشور است. این مهم که به دلیل هم‌افزایی توان‌مندی‌ها در جای خود شایسته تقدیر است، برای شرکت کنندگان نیز از جهات گوناگون مهم و درخور توجه است. 

کارشناسان آزمایشگاه شیمی این اداره کل نیز با شرکت در این مراسم از برنامه‌های تعریف شده در این نشست بهره مند شدند.  مهم‌ترین مزیت‌های این نشست عبارت اند از:

آشنایی با کارشناسان مجرب از آزمایشگاه‌های گوناگون از سراسر کشور 

آشنایی با حوزه‌های تخصصی کاری در زمینه علوم آزمایشگاهی

شناخت امکانات و دستگاه‌های موجود در مراکز متعدد آزمایشگاهی  

آشنایی با مدیران شبکه آزمایشگاهی و شیوه¬های مشارکت با این شبکه

این نشست در روز سوم اردیبهشت در محل پژوهشکده صنایع غذایی مشهد برگزار شد. آقای دکتر اسدی فرد رییس محترم شبکه آزمایشگاهی، محور اصلی برنامه ی سال 98 این شبکه را "ارز آوری بین‌المللی" در زیر شاخه‌های خدمات آزمایشگاهی، تجهیز ازمایشگاه، مشاوره و اطلاع رسانی و تربیت نیروی انسانی اعلام کردند. ایشان همچنین به اهمیت سیستم جامع خدمات آزمایشگاهی و نقش آن در ارتقاء مجموعه آزمایشگاه‌های کشور اشاره کردند. 

بازدید از مجموعه‌های آزمایشگاهی صنایع غذایی با امکانات گوناگون، مجموعه آزمایشگاه‌های پارک و علم و فن آوری، آزمایشگاه کنترل کیفیت تستا و آزمایشگاه حسی مواد غذایی از دیگر برنامه‌های این روز بودند. در این روز سایر آزمایشگاه‌ها نیز به خصوص در سطح استان خراسان رضوی-  به معرفی حوزه‌های کاری خود پرداختند. 

دومین روز این نشست به بازدید از مجموعه آزمایشگاه‌های دانشگاه فردوسی، علوم پزشکی و جهاد دانشگاهی اختصاص یافت. 

مهم ترین دستاوردهای این نشست و برنامه‌هایی از این دست را می توان در برقراری ارتباطات قوی در حوزه‌های مرتبط دانست که طی آن، شناخت نقاط قوت و ضعف در مقایسه با سایر مراکز مشابه (از نظر حوزه کاری) امکان پذیر می شود. هم‌چنین با آگاهی از وضعیت نسبی موجود، برنامه ریزی برای دستیابی به اهداف کلان ممکن خواهد بود. الگو گرفتن و تبادل تجربه نیز در عرصه چنین نشست‌هایی از ارزش بالا برخوردار است که از ضروری ترین ویژگی‌های یک سیستم زنده و پویا است و اگرچه برگزاری آ‌ن‌ها با مشکلات همراه است اما چراغی خواهد بود به سوی افق‌های نو.

به امید روزهایی روشن تر برای کارشناسان و تیم‌های فنی در عرصه‌های مختلف کشور

 

پیام ها:

loader
آخرین اخبار
لینک های تصویری