1396/07/17
تعداد بازدید: 2928
گزارش کمیته علمی کنگره
توسط: بهناز گرمابی
نخستین کنگره بینالمللی ژوراسیک ایران و کشورهای همجوار در شش گرایش برگزار خواهد شد که عبارتند از:
- چینه شناسی و دیرینه شناسی نهشتههای ژوراسیک
- رسوب شناسی و محیطهای رسوبی واحدهای منسوب به ژوراسیک
- زمین ساخت صفحهای و ژئودینامیک حاکم بر پوسته ایران و کشورهای همجوار در زمان ژوراسیک
- زمین شناسی اقتصادی ژوراسیک ایران و کشورهای همجوار
- پترولوژی و ماگماتیسم در دوره ژوراسیک ایران و منطقه
- جلوههای زمین گردشگری (ژئوتوریسم) ژوراسیک ایران و کشورهای همجوار
اعضای کمیته علمی این کنگره از اساتید دانشگاههای داخلی و خارجی و کارشناسان سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی میباشند که طی چند جلسه از اعضای کمیته علمی جهت هم اندیشی و تبادل نظر دعوت به عمل آورده است و تصمیماتی در خصوص برگزاری هر چه بهتر کنگره اتخاذ گردید.
رویکرد کمیته علمی و برگزار کنندگان تلاش در راستای تهیه محتوای مطلوب برای کنگره و پس از آن، و رسیدن به یک نقشه راه ادامه پژوهش روی واحدهای منسوب به ژوراسیک ایران و کشورهای همجوار می باشد.
علاوه بر اطلاعرسانی، تمام مراجع و منابع گرایشهای مختلف علوم زمین در ارتباط با ژوراسیک ایران، به صورت جمع بندی بر روی سایت اطلاع رسانی کنگره قرار گرفت. همچنین برای مطالب علمی و گالری تصاویر ژوراسیک ایران نیز در بخشی در سایت مدنظر گرفته شد.
نمایی از سایت نخستین کنگره ژوراسیک ایران و کشورهای همجوار
گزارش کمیته اجرایی کنگره
توسط: نسترن شجاعی کاوه
در ابندای تابستان 96 با توجه به برگزاری نخستین کنگره ژوراسیک ایران و کشورهای همجوار در مهرماه، هسته اولیه کمیته اجرایی کنگره انتخاب و برنامه ریزی آغاز شد. در اولین جلسه، هر یک از اعضا مسئولیت انجام کاری را برعهده گرفتند و همکاران خود را با در نظر داشت علاقمندی و توانمندی هایشان از میان نیروهای داوطلب داخل و خارج از اداره کل، انتخاب نموده اند. در حوزه اجرایی فعالیتها و ریزهکاری های متنوعی وجود دارد و در اولین گام برنامه زمان بندی انجام آن ها تنظیم و آخرین فرصت انجام هرکاری مشخص شده است. جهت هماهنگی و پیگیری های لازم، جلسات متعدد هفتگی بین اعضای هر گروه کاری و نیز بین سرگروه ها تشکیل می شد. سپس با پیشرفت امور و جهت سرعت بخشیدن به هماهنگی ها تعداد جلسات هفتگی افزایش یافت. گاهی پیگیری امور مترتب بر کنگره پس از ساعت اداری و و تا دیرگاه بطول می انجامید. همگی این فعالیتها زیر نظر مستقیم دبیر اجرایی کنگره آقای دکتر طاهری انجام می شود. در این مدت چند جلسه هم با حضور آقای دکتر احمدزاده دبیرعلمی کنگره در مشهد برگزار شد. در این جلسات عمومی تمامی اعضای دبیرخانه و کمیته اجرایی شرکت کرده بودند و از نظرات و راهنمایی های ایشان بهره بردند. با نزدیک شدن به روزهای برگزاری کنگره و با توجه به تقسیم کار انجام شده، همه امور به خوبی و مطابق برنامه زمانبندی پیش می رود و انتظار می رود که با توجه به تجربه قبلی در برگزاری بخش زمین شناسی بنیادی از سی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره بین المللی علوم زمین در سال 1392 در مشهد، این کنگره نیز با موفقیت برگزار خواهد شد.
نمایی از جلسات کمیته علمی و اجرایی