خورشید مشرق 22، فراتر از خبرهای پایگاه اطلاع رسانی

1398/10/21 تعداد بازدید: 1909
print
خورشید مشرق 22، فراتر از خبرهای پایگاه اطلاع رسانی

اتمام حفاری‌های شناسایی ده خطیب

عملیات حفاری‌های شناسایی بر روی سه تارگت اکتشافی در محدوده اکتشافی ده خطیب خواف، در سال 1397 آغاز شده بود که در آذر ماه 1398 به اتمام رسید. این حفاری‌ها در طی دو مرحله از مرداد 97 تا شهریور 97 با حفر 750 متر و از مرداد 98 تا آذر 98 با حفر 1400 متر گمانه و در مجموع با حفر 2150 متر به پایان رسید.

حضور کارشناسان آزمایشگاه در دوازدهمین نمایشگاه فن آوری نانو
دوازدهمین دوره نمایشگاه فنآوریهای نانو، در روزهای 18 الی21 مهر ماه سال جاری در تهران برگزار شد. در این نمایشگاه شرکتها، ‌دانشگاهها، واحدهای آزمایشگاهی و علاقمندان به این حوزه حضور داشتند. سازمان زمینشناسی کشور نیز به صورت مجتمع با برخی آزمایشگاههای تحت پوشش شبکه فن آوری‌های راهبردی، در این نمایشگاه شرکت داشت.
کارشناسان اداره کل مشهد در روزهای پنج شنبه، جمعه و شنبه در این نمایشگاه حضور داشتند و ضمن معرفی فعالیتهای آزمایشگاهی سازمان و اداره کل مشهد، با آخرین دستاوردهای مرتبط با  علوم آزمایشگاهی و فنآوریهای نانو آشنا شدند. همچنین این نمایشگاه فرصت مغتنمی برای آشنایی آزمایشگاهها با توانمندیهای یکدیگر و بهرهمندی از امکانات و دانش متقابل بود.
از دیگر امتیازات شرکت در این نمایشگاه حضور در کارگاههای آموزشی این نمایشگاه بود که با حضور کارشناسان مجرب ارائه شد. کارشناسان این اداره کل در دو دوره از این کارگاهها شرکت نمودند که عبارتند از: "ایمنی و بهداشت کار با نانومواد در آزمایشگاههای آموزشی و تحقیقاتی" و "آشنایی با روشهای استاندارد شناسایی، اندازه‌گیری و تعیین مشخصات نانو مواد".
 
 
حضور کارشناسان اداره ژئوماتیکس در همایش ملی علم اطلاعات جغرافیایی
همایش ملی علم اطلاعات جغرافیایی (GIScience) در تاریخ 14 آبان ماه 98 در محل تالار شریعتی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.
این همایش یک روزه با رویکرد بنیادها و کاربردهای بین رشته‌ای علم اطلاعات جغرافیایی، در قالب سخنرانی‌ها، پنل‌های تخصصی و ارائه مقاله برپا شد که با استقبال اساتید دانشگاه‌های داخلی و خارجی، متخصصان و کارشناسان بخش‌های دولتی و خصوصی و دانشجویان مواجه گردید.
ارائه سخنرانی‌ها و پنل‌های تخصصی با موضوعات "آسیب‌شناسی تعاملات ذینفعان دولتی، دانشگاهی و خصوصی در زمینه علم اطلاعات جغرافیایی" و "کاربرد سنجش از دور و GIS در مخاطرات و مدیریت بحران" و "علم اطلاعات جغرافیایی و شهرهای هوشمند" توسط اساتید برجسته حوزه سنجش از دور و GIS از نقاط قوت این همایش بود.
لازم به یادآوری است اداره کل زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق، همانند سال‌های گذشته از حامیان معنوی برگزاری این همایش بوده و کارشناسان اداره ژئوماتیکس این اداره کل با هدف دانش‌افزایی و به اشتراک‌گذاری تجربیات خود در پنل‌های تخصصی برگزار شده حضوری فعال داشتند.
 
 
برگزاری جلسه هم‌اندیشی و پرسش و پاسخ پیرامون تعامل مؤثر سازمان اسناد و کتابخانه ملی در اداره کل زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق
این جلسه در تاریخ 14/7/98 با حضور مدیرکل و جمعی از کارکنان اداره کل و آقای مهندس پورعبادی و خانم شهرکی از سازمان اسناد و کتابخانه ملی در محل اتاق مدیریت مرکز برگزار شد. در ابتدای جلسه دکتر طاهری گزارشی از شرح وظایف این اداره کل بیان نمودند و همچنین آقای مهندس پورعبادی به بیان شرح وظایف سازمان اسناد و کتابخانه ملی و نحوه ارسال اسناد تولید شده پرداختند و مقرر شد پس از هماهنگی با مبادی مرتبط کلیه اوراق و اسناد تولید شده بر اساس سال تولید جهت امحاء و یا نگهداری پس از اخذ مجوزهای لازم به کتابخانه اسناد ملی ارسال گردد و همچنین کتاب‌ها و پایان‌نامه‌های مازاد جهت نگه‌داری ارسال گردد.
در پایان مهندس پورعبادی اعلام نمودند چنانچه همکاران این اداره کل قصد مطالعه و تحقیق در هر مورد از اسناد ملی و وقایع تاریخی موجود را داشته باشند با ارائه معرفی‌نامه می‌توانند همکاری لازم را انجام دهند.

برگزاری نمایشگاه معرفی علوم زمین‌ در تعدادی از آموزشگاه‌های مشهد هم زمان با هفته پژوهش
پارک موزه علوم زمین در هفته پژوهش، نمایشگاهی جهت معرفی ابزار مورد نیاز یک زمین شناس و شیوه‌های پژوهش در علوم زمین، در مدارس مشهد برگزار نمود. 
نسترن شجاعی کاوه رئیس اداره موزه و مستندات علوم زمین در اداره کل زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق اظهار داشت: در این نمایشگاه‌ها که در دبیرستان‌های دخترانه تیزهوشان و مصلی‌نژاد (ام البنین) برگزار شد، در مورد کار با GPS، کمپاس و اندازه‌گیری شیب و امتداد و بررسی لایه‌های زمین در تهیه نقشه‌های زمین‌شناسی توضیحات کاملی به بازدیدکنندگان ارائه شد. همچنین ضمن تشریح نحوه تشکیل فسیل، سنگ و کانی، نمونه‌هایی از آن‌ها برای بررسی بیشتر، در اختیار دانش آموزان قرار گرفت. به گزارش خانم دکتر آزادبخت، مشاهده میکروفسیل‌ها در پلاک‌های نازک و همچنین فسیل‌های آزاد در زیر میکروسکوپ برای دانش آموزان بسیار جذاب بود. این نمایشگاه‌ها به درخواست معاونین پژوهشی مدارس فوق برگزار شد.
 
پیام ها:

loader
آخرین اخبار
لینک های تصویری